Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic

De consument vraagt naar gezond, lokaal en niet alcoholisch

Na de koffie en zwarte thee hypes groeit de aandacht voor kruideninfusies wereldwijd. Dit past binnen de trend in de voeding en drankenindustrie waar de vraag van de consument naar natuurlijke, artisanale, lokale, plantaardige en gezonde voeding zich meer en meer aftekent. En de vraag van de consument is terecht.

Kruideninfusies dragen bij tot onze gezondheid en laten ons genieten van het beste van de natuur. Naast de in onze regionen gekende kruiden is de consument ook steeds op zoek naar iets nieuws. Grieks bergkruid, gekend en gebruikt sinds de oudheid, is ‘the new kid on the block’ in Noord-Europa, maar belooft een blijver te zijn. Vol antioxidanten en geneeskrachtig, maar bovenal een heerlijke fris-zurige kruidenthee die heel de dag gedronken kan worden. De ster van het aanbod van Oh!rganic!


Op zoek naar originele en kwalitatieve kruideninfusies en kruiden om uw aanbod mee te verrijken?

Het B2B aanbod van Oh!rganic bestaat uit verschillende kruideninfusies, puur en gemengd en kruiden. Allemaal biologisch, met de hand geoogst en recht van op het veld van onze partner Altea in Griekenland. Ook honing leveren we B2B. Interesse in keramiek of accessoires? Ook daar kunnen we u mee helpen met een bestelling op maat.

Voor Oh!rganic begon alles met Pure Olympus, maar vandaag bieden wij verschillenden kruidenfusies aan zoals je hieronder kan zien.

 

Oh!rganic kruideninfusies en kruiden in uw zaak?

Wij bij Oh!rganic zijn op zoek naar winkeliers en horeca-partners die onze duurzame waarden delen, die fan zijn van slow-food en bio, lokaal willen promoten en een persoonlijke service aan hun klanten willen bieden. Wij ondersteunen jullie graag met marketing en promotie, zoals bijvoorbeeld een tasting. Interesse in een samenwerking? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

B2B prijzen op aanvraag

Interesse in ons B2B aanbod als horeca of kleinhandel? Contacteer Inge per mail of telefonische via 0476/83.87.88