Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic

18 mei 2022: Eco Wednesday

Inge De Clerck

Ben jij op zoek naar ecologische producten? Of misschien webshops die werken met duurzame verpakkingen? Of webshops die hun producten “bewust bezorgen”?Zoek niet verder, want vandaag is het Eco Wednesday en wij doen mee!

Dit is een dag waarop je duurzaam en met korting kan shoppen bij ecologische webshops. Natuurlijk mocht onze webshop hier niet bij ontbreken!

Gemakkelijk op één platform!

Op één en hetzelfde platform ontdek je allerlei duurzame webshops. Zo kan jij van de ene duurzame webshop naar de andere snel en gemakkelijk winkelen. Wij leggen jou ook speciaal in de watten met fijne acties en attenties. Spot onze korting op: www.ecowednesday.be

Mooie kortingen en leuke aanbiedingen

Je geniet gedurende 24 uur langvan mooie kortingen en leuke aanbiedingen bij webshops die duurzaam werken en/of duurzame producten of diensten aanbieden. Deze editie staan wij ook in de kijker als ecologische webshop!

Bij webshops met een groen hart

Gedaan met zoeken en onderzoeken of een webshop wel betrouwbaar, eerlijk en duurzaam werkt. Op Eco Wednesday ben je zeker dat ze dat àllemaal doen. Want dan zet SafeShops.be specifiek die webshops in de kijker die duurzaam werken en/of duurzame producten aanbieden.

Veel Shopplezier!