Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic
Een duurzaam, lokaal en artisanaal aanbod, daar gaan we voor. Beginnende met de heerlijke kruideninfusies van onze Griekse boeren, zijn we verschillende gelijkgestemde zielen tegengekomen, die het aanbod van Oh!rganic mee hebben uitgebreid. Dat zijn onze ‘friends’. Echte mensen, die echte producten maken, vaak met hun eigen handen en met eerlijke ingrediënten en zo duurzaam mogelijk. We stellen ze graag aan u voor!


Altea Herbs

Kruiden vol krachten

Door de grote majestueuze aanwezigheid van de natuur zelf, ontstond en bloeide het idee van Althea. Een jong opkomend bedrijf dat biologische, aromatische en medicinale gedroogde kruiden produceert en verwerkt. Altea heeft zijn wortels in het pittoreske bergdorp Polyrracho, in de prefectuur Kozani, langs de Kamvounia-bergen in de Olympus-regio. Nikos en Thanassis zetten hun bedrijf op met de visie om kruiden van uiterst hoge kwaliteit te produceren, met farmaceutische kwaliteiten en vol voedingswaarde.
Dit vanuit het grootste respect voor de natuur, het milieu en het leven zelf.

Alle gewassen worden biologisch gekweekt en met de hand geoogst en onmiddellijk gedroogd. Dit samen met de hoge hoogte waarop de akkers liggen, verzekerd en uitzonderlijke kwaliteit en aroma van kruiden.

Gedeelde waarden en visie brachten Oh!rganic en Altea tot elkaar in een nauw partnership. Oh!rganic is de vertegenwoordiger van Altea in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Schelle Honing

Een familietraditie in volle opmars

Twintig jaar geleden is vader Pierre De Win gestart met zijn eerste bijenkasten.  Door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een twaalf-tal bijenkasten in de regio Kapelle op den Bos.  Een viertal jaar geleden heeft zoon Kevin zijn eerste test bijenkastje geplaatst in zijn tuin in Schelle. Hij had de microbe snel te pakken en ondertussen starten ze samen hun elfde bijenkast op. Ondertussen is ook de zus, Kim De Win, actief bezig met de bijen en focus zij zich op de kweek van bijenkoninginnen. Een familietraditie in volle opmars en waar ze trots op zijn!

Waar al die familiale passie toe leidt? Heerlijke smeuige ongepasturiseerde gemende bloemenhoning uit de regio van Schelle (Antwerpen), die koud geslingerd al het beste van honing biedt in een tasje Griekse bergthee.

Wil je graag de heerlijke honing proeven?