• Gratis verzending vanaf € 35

Waar we voor gaan

 

Met producten van Oh!rganic verrijk je niet alleen je gerechten en verzorg je je lichaam, je draagt ook bij aan het welzijn van de planeet en de gemeenschap.

Oh!rganic werkt rechtstreeks samen met coöperatieve boeren en producenten die onze duurzame waarden delen.
Onze kruiden worden biologische vrij van pesticiden gekweekt en worden lokaal door een maatwerkbedrijf verpakt. De verpakking is steeds zo duurzaam mogelijk.
De (h)eerlijke Griekse bergthee, kruideninfusies, koekjes en havermout cups zijn allemaal biologisch en vegan. Ook onze accessoires zijn zo duurzaam mogelijk, zoals lokaal glas, handgemaakt en loodvrije keramiek, accessoires die het gebruik aan wegwerptheezakjes voorkomen…
Honing is lokaal en komt recht van de imker. (lees meer)

 

 

Heerlijke kruiden recht van op het veld en met de hand geoogst

Heerlijke kruiden recht van op het veld en met de hand geoogst

Nieuws & Recepten

---

Winterse warme cocktail

Geschreven door: Inge

Op zoek naar een een heerlijke warme drank om het jaar mee in te zetten, én je weerstand te boosten? Deze cocktail op basis van thee van Grieks bergkruid met rum brengt je direct in winterse feeststemming en is de ideale compagnon tijdens een frisse wandeling in het bos of park.
---

HANDGEMAAKT KERAMIEK: EEN UNIEK GESCHENK

Geschreven door: Inge

Handgemaakt keramiek: een uniek geschenk
---

Vegan koekjes, heerlijk voor bij de thee

Geschreven door: Inge

Bij een tasje heerlijke thee horen fijne koekjes die niet alleen lekker zijn maar ook een hart hebben voor het milieu. En die vind je bij Oh!rganic.

Blijf op de hoogte!