Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic

Oregano, lekker in de keuken, goed voor je gezondheid

Oregano is een kruid dat afkomstig is uit de mediterrane regio en het wordt vaak gebruikt als smaakmaker in de keuken. Op je Griekse salade, als onmisbaar kruid in je tomatensaus, of op je pizza... Het heeft echter ook verschillende gezondheidsvoordelen en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de vele medicinale eigenschappen. Daar gaan we in dit artikel graag even dieper op in.

18 mei 2022: Eco Wednesday

Ben jij op zoek naar ecologische producten? Of misschien webshops die werken met duurzame verpakkingen? Of webshops die hun producten “bewust bezorgen”?Zoek niet verder, want vandaag is het Eco Wednesday en wij doen mee!

Geniet van een verrassende cocktail: de Ginger mar-tea-ni is here!

Genoeg gedetoxed? Wil je dit weekend starten met een heerlijk drankje? Dan is deze mar-tea-ni iets voor jou. Deze theevariant van de gin sour is er eentje die je niet snel zal vergeten.

Er hangt lekkers in de boom dit jaar!

Ben je al bezig met je Kerstversiering? Dan hebben we een goeie tip! Hang dit jaar eens wat lekkers in de boom! Origineel, lekker en zo steun je het ontwikkelingsproject dat Basta sia Buono in India steunt, want van elke pakje koekjes, gaat er 1 euro naar daar.

Kerstmarkt-tijd!

Alle kerstmarkten zijn door corona geannuleerd! Zit je al met je hoofd bij de eindejaarsfeesten en hou je van een gezellig marktje? Ga dan zeker naar een van de geschenkenbeurzen of Kerstmarkten waar Oh!rganic staat de komende tijd. We lijsten ze even voor je op.

Niks zo rustgevends als even op de pauzeknop drukken

Toen ik zwanger was en ik wat nood had aan me-time, dan dacht ik spontaan aan een kopje thee. Niks zo rustgevends als even op de pauzeknop drukken en je rustig neerzetten met een kopje thee in je hand. Zelfs op warme dagen zal het je lijf goed doen. Want wist je dat koude dranken je lichaam het signaal geven dat het zelf extra z’n best moet doen om zichzelf op te warmen? Beter iets warms drinken dus, dan doet je lichaam net het tegenovergestelde.