Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic

Rum Cocktail

Recept Rum cocktail op basis van Grieks bergkruid. Op zoek naar een nieuw en origineel aperitief? Deze cocktail op basis van ice-tea van Grieks bergkruid met rum brengt direct de zomer in huis!

Griekse Bergthee

Er zijn meer dan 150 plantensoorten in het geslacht Sideritis, waartoe het Grieks bergkruid Sideritis Scardica uit de regio van Olympus, behoort. Deze planten hebben antibacteriële, ontstekingsremmende, antioxiderende en krampstillende eigenschappen. Ze zijn rijk aan een heel aantal natuurlijke antioxidanten, waaronder flavonoïden, en bevatten essentiële oliën.

Onze boeren

Het huidige aanbod thee’s en kruiden van Oh!rganic komt rechtstreeks in een korte keten van bij de boer op het veld in Griekenland. Wie die boer nu juist is, wat er zo speciaal is aan de kruiden en van waar ze juist komen, dat vertel ik jullie graag in dit stukje.

Griekse sla met oregano

Zin in een zomerse frisse maaltijd of een lekker bijgerecht? Een Griekse salade of Horiatiki met organo brengt je zo in vakantiesfeer!

Ice-Tea

Recept Ice-tea op basis van Grieks bergkruid. Niets heerlijker op een warme dag dan een fris glas ice-tea. Deze theïnevrije versie (dus ook voor de kids!) heeft een friszure kruidige smaak en bevat geen suiker maar kan (licht) gezoet worden met honing of stevia. Ook zonder zoetstof of citroen is dit een heerlijk verfrissende drank.