Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic

Hand geoogst is bij Oh!rganic ook echt met de hand geoogst

Het oogstseizoen is aangebroken! Onze boeren zijn hard in de weer op het veld om onze heerlijke kruiden te oogsten.

Bircher Muesli met Griekse bergthe

Deze tip kreeg ik van Kristien, een grote fan van onze Griekse bergthee. Zij vervangt de (plantaardige) melk van haar bircher muesli door afgekoelde Pure Olympus Griekse bergthee waardoor je ontbijt een kruidige dimensie krijgt. Zeker het proberen waard als je graag van een stevig havermout ontbijt geniet.

Maak kennis met Oh!rganic en de nieuwe gemberthee

Kom alles te weten in dit filmpje over Oh!rganic en hoe oprichter Inge liefst haar Ginger Olympus drinkt.

Het eerste Oh! filmpje is er! Hoe zet je gemakkelijk het perfecte kopje losse kruidenthee?

Met goede ingrediënten en een theezeefje kom je een heel eind, samen met een klein beetje geduld. Laat je inspireren door ons eerste filmpje!

Onze GINGER OLYMPUS gemberthee is er!

Na heel wat experimenteren voor het juiste recept zit hij eindelijk in ons assortiment: de Ginger Olympus gemberthee, een zalige combinatie van biologische gember met Grieks bergkruid, citroenschil, citroengras, venkelzaad en zoethout. Vanaf nu te koop bij Oh!rganic in zakjes van 40g en 70g of in een mooie bewaardoos met 60g thee.

Verpakkingsarme online kruidenier Pot Twist, aanbieder van Oh!rganic, actief in drie provincies en Brussel

Pot Twist, de afvalarme online kruidenier die ook het gamma van Oh!rganic kruiden en kruideninfusies in zijn gamma heeft, is nu na een geslaagde test beschikbaar in alle steden en gemeenten in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en in Brussel.